ANTI AGING
BEHANDELING

Anti aging behandeling op maat

Voordat we starten met de anti aging behandeling krijg je een gratis en vrijblijvend intakegesprek met één van onze specialisten. Er wordt goed naar je huid gekeken en een behandelplan opgesteld. Al meer dan 40 jaar helpen wij mensen bij huidproblemen. Dankzij onze anti aging behandelingen op maat zijn er ontzettend mooie resultaten bereikt. Dat doen we ook graag voor jou.

Specialistische huidbehandeling

Samen bekijken we welke verbeteringen je wilt bereiken en wat de mogelijkheden zijn. We stellen het behandelplan op aan de hand van needling behandelingen met een Dermapen™, Retinol behandelingen of peelings. Vooraf lopen we de methodes uitgebreid met je door. Zo weet je precies wat je te wachten staat.

Optimale nazorg voor je huid

Om het resultaat van de behandeling vast te houden, is het belangrijk om je huid ook thuis goed te verzorgen. We geven je paramedische producten mee. Hiermee realiseer je een verbetering van nog eens 35 tot 40% boven op de anti aging behandeling zelf. Onze specialist vertelt je precies welke producten bij jouw huid passen.

Wat is anti aging precies?

Onze huid is het grootste orgaan, maar ook het meest zichtbare. Daar wil je goed voor zorgen. Begrijpen we. Maar hoe voorkom je huidveroudering? Anti aging betekent letterlijk ‘niet verouderen’. Het verouderingsproces kunnen we natuurlijk niet stoppen. Met onze behandelingen realiseren we wél een vertraging van dat proces.

“Skincare is an important part of self-care.”

Anti aging behandelingen in het kort

Neem afscheid van pigmentvlekken, littekens en fijne lijntjes. Dankzij peelings of behandelingen met een Dermapen™ bereiken we een ontzettend mooi resultaat. Ook aan de nazorg is gedacht. Je krijgt paramedische producten mee die jouw huid nog verder verbeteren. Onze specialisten vertellen je exact wat je nodig hebt.

Stappenplan

Analyse van de huid
Lees meer Lees minder

We beginnen met een analyse van de huid en stellen vast welke huidproblematiek je precies hebt.

Het behandelplan
Lees meer Lees minder

Vervolgens gaan we door naar de behandeling. Onze specialist weet precies welke methode bij jou past.

Anti aging behandelingen
Lees meer Lees minder

Wekelijks krijg je een anti aging behandeling bij één van onze specialisten. Pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels worden aangepakt.

Producten
Lees meer Lees minder

Je krijgt paramedische producten mee naar huis om je huid intensief te verzorgen. Je realiseert hier nog eens 35% tot 40% huidverbetering mee.

Dermapen™ behandeling

De Dermapen™ maakt gebruik van kleine, vibrerende naaldjes die minuscule kanaaltjes in de huid maken. Het zorgt ervoor dat de huid zich snel op een natuurlijke manier herstelt. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versnelt en de opname van producten verbetert. De behandeling met een Dermapen™ is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling.

Omdat de naalddiepte verstelbaar is, zijn behandelingen volledig aan te passen op de behoefte van jouw huid. De Dermapen™ is zelfs zo geavanceerd dat ook lastige plekken – zoals huid rondom de ogen, lippen en neus – goed te bereiken zijn.

Fruitzuurpeelings

Een fruitzuurpeeling verwijdert op een veilige manier het bovenste dode huidlaagje van je huid. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. Om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken, zijn er meestal meerdere behandelingen nodig.

Tijdens de behandeling reinigt de specialist je eerst grondig je huid. Vervolgens wordt de peeling aangebracht. Je voelt dan even een licht tintelend gevoel. Als je al vaker een peeling hebt gehad, wordt het fruitzuurgehalte iets verhoogt. Na de behandeling kan de huid wat gevoelig zijn. Maak je geen zorgen binnen enkele dagen is dat verdwenen en is je huid aanzienlijk verbeterd.

‘Mijn huid is ontzettend opgeknapt sinds ik bij Vital kom.’’

- Tim

" Vóór Vital, struggelde ik veel met acne. ik probeerde van alles, maar het bleef terugkomen. Bij Vital ging het verder dan alleen een behandeling. Door te testen op mijn intoleranties, fijne producten en de geweldige behandelingen, heb ik mijn huid eindelijk onder controle! Ik ben Vital eeuwig dankbaar! "

- Jacinta

Plan een gesprek in

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek met ons in. We helpen je graag.

    Download gratis 10 tips tegen acne
    Tips tegen acne | Vital Acne Instituut