STRIAE
BEHANDELING

Striae behandeling op maat

Voordat we starten met een striae behandeling, krijg je een gratis én vrijblijvend intakegesprek met één van onze specialisten. Er wordt goed naar je huid gekeken en een persoonlijk behandelplan op gesteld. Met onze striae behandelingen op maat hebben we al prachtige resultaten bereikt. Dat doen we ook graag voor jou.

Specialistische behandeling

Samen bekijken we welke verbeteringen je wilt bereiken én wat de mogelijkheden zijn. We stellen een behandelplan op aan de hand van needling behandelingen met een Dermapen™. Vooraf lopen we de methode uitgebreid met je door. Zo weet je precies wat je te wachten staat. Wel zo fijn!

Optimale nazorg voor je huid

Om het resultaat van de striae behandeling vast te houden, is het belangrijk om je huid ook thuis goed te verzorgen. We geven je daarom paramedische producten mee. Hiermee realiseer je een verbetering van nog eens 35 tot 40%! Onze specialist vertelt je precies welke producten het beste bij jouw huid passen.

Striae behandeling | Vital Acne Instituut

Wat zijn striae precies?

Je hebt er vast al eens van gehoord: striae. Zo’n 90% van de mensen heeft er last van. Striae, ofwel striemen, zien eruit als donkere, ingesprongen lijnen. Soms bedekken ze grote delen van je lichaam. Vooral de billen, buik, borsten en benen zijn gevoelig voor striae. Vaak zijn deze in het begin paars of rood van kleur. Later worden ze wit.

In principe zijn striae littekens. Ze ontstaan voornamelijk op het moment dat je lichaam een snelle groei kent. Denk aan een groeispurt. Of zwangerschap. Je huid houdt op dat moment het groeien niet bij. Het gevolg? Scheurtjes in het bindweefsel onder de huid. En hoewel het vaak voorkomt, laat het menig vrouw behoorlijk onzeker voelen. Een striae behandeling helpt je verder.

“Your body is not ruined. You’re a tiger who earned her stripes.”

Striae behandeling | Vital Acne Instituut

Striae behandeling in het kort

Er zijn verschillende ‘wondermiddeltjes’ op de markt die beweren striae te laten verdwijnen. Klinkt misschien aantrekkelijk, maar het werkt niet. Striae 100% verwijderen is namelijk niet mogelijk. Wat wel helpt? Een persoonlijke striae behandeling.

Neem afscheid van zichtbare striemen. Onze Dermapen™ behandelingen stimuleren de productie van nieuw collageen. Dit is bewezen effectief tegen het verminderen van striae. En ook aan de nazorg is gedacht. Je krijgt voldoende paramedische producten mee naar huis. Deze verbeteren je huid nóg verder.

Striae voor en na | Vital Acne Instituut

Stappenplan

Analyse van de huid
Lees meer Lees minder

We beginnen met een analyse van de huid. Hierbij bekijken we de striemen van dichtbij en voorzien we je van een eerste advies.

Het behandelplan
Lees meer Lees minder

Om een optimaal resultaat te bereiken, stellen we een persoonlijk behandelplan op. Onze specialist weet precies welke methode het beste bij jou en je huid past.

Striae behandeling
Lees meer Lees minder

De striemen worden behandeld door middel van needling behandelingen met een Dermapen™. Gemiddeld krijg je om de 6 weken een striae behandeling.

Producten
Lees meer Lees minder

Na de behandeling krijg je de juiste paramedische producten mee naar huis. Deze verzorgen je huid intensief. Zo realiseer je een huidverbetering van nog eens 35 tot 40%!

Striae verminderen met een Dermapen™

Bij onze striae behandelingen maken wij gebruik van de Dermapen™. Dit is een microneedling systeem: een pen voorzien van kleine naaldjes. Deze naaldjes maken minuscule kanaaltjes in je huid. Dermapen bevordert de productie van nieuw collageen. Dit zorgt voor een gladdere, stevigere en vernieuwde huid. Striae worden zichtbaar vervaagd en verminderd. Snel én efficient.

Een striae behandeling op maat

Eén van onze specialisten bepaalt de frequentie en duur van de Dermapen™ behandelingen. Uiteraard volledig afgestemd op jouw huid. Over het algemeen zijn er zo’n 4-6 sessies om de 6 weken nodig. Bij deze behandeling  worden herstellende, actieve stoffen ingebracht om striae verder te vervagen én langdurige resultaten te behalen.

” Vóór Vital, struggelde ik veel met acne. ik probeerde van alles, maar het bleef terugkomen. Bij Vital ging het verder dan alleen een behandeling. Door te testen op mijn intoleranties, fijne producten en de geweldige behandelingen, heb ik mijn huid eindelijk onder controle! Ik ben Vital eeuwig dankbaar! “

- Jacinta

‘Mijn huid is ontzettend opgeknapt sinds ik bij Vital kom.’’

- Tim

Plan een gesprek in

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek met ons in. We helpen je graag.

    Download gratis 10 tips tegen acne
    Tips tegen acne | Vital Acne Instituut