Huidverbetering én -verjonging dankzij een Dermapen™? Zo werkt dat

Heb je last van pigmentvlekjes, littekens of fijne lijntjes? En wil je graag een jonge, stralende huid (terug)? Met een Dermapen™ bereiken wij ontzettend mooie resultaten op het gebied van huidverbetering- en verjonging. We vertellen je er alles over in dit blogbericht.

Wat is een Dermapen™?

Goede vraag! Een Dermapen™ is een microneedling systeem. Een pen voorzien van hele kleine naaldjes. Deze naaldjes maken minuscule kanaaltjes in je huid. Vervolgens herstelt je huid snel en op een natuurlijke manier. Daarnaast versnelt de aanmaak van collageen én verbetert de opname van producten. Het resultaat? Een zichtbaar gezonde, jongere huid, verfijnde poriestructuur, minder fijne lijntjes en een prachtige glow.

 

Waar wordt een Dermapen™ voor gebruikt?

Al met al is een behandeling met een Dermapen™ veilig, effectief en pijnloos. Doordat er gebruik wordt gemaakt van hoge kwaliteit naaldjes, blijft je huid volledig intact. Bovendien is de naalddiepte verstelbaar. Zo kunnen we de behandeling precies afstemmen op jouw huid. Hierbij behandelt de Dermapen™:

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Littekens
  • Verslapte en verouderde huid
  • Specifieke lijnen op de bovenlip
  • Vergrote poriën
  • Striae
  • En nog veel meer…

 

De voordelen van de Dermapen 4™

Tijdens onze anti-aging en litteken behandelingen maken wij gebruik van de Dermapen 4™. En dat doen we niet zomaar.

De Dermapen 4™:

  • Brengt tot 80%(!) meer voedingsstoffen in je huid dan bij soortgelijke behandelingen
  • Vermindert met succes pigmentvlekjes, littekens, fijne lijntjes en andere tekenen van veroudering
  • Creëert tot 104% meer kanaaltjes dan vergelijkbare apparaten. Hierdoor herstelt de huid sneller dan ooit

Behandelingen met een Dermapen™

Zoals we al vertelden maakt een Dermapen™ hele kleine kanaaltjes in je huid. Je huid herstelt op een natuurlijke manier en wordt gestimuleerd om extra collageen aan te maken. Collageen zorgt voor elasticiteit en stevigheid in de huid. Na de behandeling zijn lijntjes, rimpels en littekens zichtbaar vervaagd.

Ook na de behandeling is het belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Onze huidspecialist geeft je paramedische producten mee die bij jouw huid passen. Hiermee verzorg je niet alleen je huid goed, je realiseert een nog grotere verbetering boven op de behandeling zelf.

 

Je huid na een Dermapen™ behandeling

Afhankelijk van je huid en de behandeling, kleurt je huid na een behandeling met de Dermapen™ vaak roze of rood. Bij sommige huidtypen verdwijnt dit snel, bij anderen blijft de roodheid een paar dagen zichtbaar. Na gemiddeld twee tot vier weken zal er verbetering zichtbaar zijn. Het uiteindelijke resultaat van de behandeling wordt geleidelijk zichtbaar.

Het aantal behandelingen dat nodig is, verschilt per huid. Eén van onze specialisten beoordeelt je huid en stelt een persoonlijk Dermapen™ behandelplan op.

 

Klaar voor een stralende huid?

Maak dan een afspraak voor een gratis, vrijblijvend gesprek. Onze specialist bekijkt je huid, stelt een persoonlijk behandelplan op en vertelt je wat de mogelijkheden precies zijn. Klaar voor een stralende huid? Neem contact met ons op.

Download gratis 10 tips tegen acne
Tips tegen acne | Vital Acne Instituut