Huidverbetering én -verjonging dankzij een Dermapen™? Zo werkt dat

Heb je last van pigmentvlekjes, littekens of fijne lijntjes? En wil je graag een jonge, stralende huid (terug)? Met een Dermapen™ bereiken wij ontzettend mooie resultaten op het gebied van huidverbetering- en verjonging. We vertellen je er alles over in dit blogbericht.

Wat is een Dermapen™?

Goede vraag! Een Dermapen™ is een microneedling systeem. Een pen voorzien van hele kleine naaldjes. Deze naaldjes maken minuscule kanaaltjes in je huid. Vervolgens herstelt je huid snel en op een natuurlijke manier. Daarnaast versnelt de aanmaak van collageen én verbetert de opname van producten. Het resultaat? Een zichtbaar gezonde, jongere huid, verfijnde poriestructuur, minder fijne lijntjes en een prachtige glow.

De voordelen van de Dermapen 4™

Tijdens onze anti-aging en litteken behandelingen maken wij gebruik van de Dermapen 4™. En dat doen we niet zomaar.

De Dermapen 4™:

  • Brengt tot 80%(!) meer voedingsstoffen in je huid dan bij soortgelijke behandelingen
  • Vermindert met succes pigmentvlekjes, littekens, fijne lijntjes en andere tekenen van veroudering
  • Creëert tot 104% meer kanaaltjes dan vergelijkbare apparaten. Hierdoor herstelt de huid sneller dan ooit

Behandelingen met een Dermapen™

Zoals we al vertelden maakt een Dermapen™ hele kleine kanaaltjes in je huid. Je huid herstelt op een natuurlijke manier en wordt gestimuleerd om extra collageen aan te maken. Collageen zorgt voor elasticiteit en stevigheid in de huid. Na de behandeling zijn lijntjes, rimpels en littekens zichtbaar vervaagd.

Ook na de behandeling is het belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Onze huidspecialist geeft je paramedische producten mee die bij jouw huid passen. Hiermee verzorg je niet alleen je huid goed, je realiseert een nog grotere verbetering boven op de behandeling zelf.

Klaar voor een stralende huid?

Maak dan een afspraak voor een gratis, vrijblijvend gesprek. Onze specialist bekijkt je huid, stelt een persoonlijk behandelplan op en vertelt je wat de mogelijkheden precies zijn. Klaar voor een stralende huid? Neem contact met ons op.

Download gratis 10 tips tegen acne
Tips tegen acne | Vital Acne Instituut