Over vital

Al
40 jaar

Wat kan Vital Acne Instituut voor jou betekenen?

Vital Acne Instituut zag in 1978 het levenslicht. Inmiddels zijn we meer dan 40 jaar verder en zijn we een waar begrip op het gebied van huidproblematiek. Sterker nog, we zijn het allergrootste acne instituut van de Benelux.

Dagelijks zien we veel verschillende huidproblemen bij cliënten van jong tot oud, mannen en vrouwen. Acne en andere huidproblemen zorgen vaak voor een deuk in het zelfvertrouwen. Dit beïnvloedt je leven op school, de werkvloer of zelfs privé. Het is ons doel om huidproblemen te verhelpen en jou je zelfvertrouwen terug te geven. Plan een gratis én vrijblijvend intakegesprek in en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn.

‘’Wij zijn er niet om je ‘mooier’ te maken, want dat ben je al lang! We zijn er om jou meer zelfvertrouwen te geven en écht te laten stralen.’’

Stappenplan

Intakegesprek
Lees meer Lees minder

Tijdens het intakegesprek bekijken we je huid intensief, bespreken we de huidanalyse, schetsen we het kostenplaatje en laten we je weten welke resultaten je kunt verwachten.

Behandelplan
Lees meer Lees minder

Het behandelplan wordt met zorg samengesteld door één van onze specialisten. Voordat we daadwerkelijk starten met de behandeling weet jij precies waar je aan toe bent.

Resultaat
Lees meer Lees minder

De resultaten die we bereiken met onze behandelingen zijn verbluffend. Bij al onze cliënten vindt een verbetering tussen de 85 en 95% plaats. En nee, daar komt geen medicatie bij kijken.

Producten
Lees meer Lees minder

Om het resultaat vast te houden is het van belang dat je ook thuis je huid goed verzorgd. Daarvoor bieden we paramedische producten aan. De specialist vertelt je precies welke bij jou passen.

Ons team

Sharon
Acne specialist
Jolanda
Administratie/receptie
Danique
Huidspecialist
Jacqueline
Acne specialist
Sam
Acne specialist
Luka
Acne specialist
Anita
Acne specialist
Bodine
Acne specialist
Download gratis 10 tips tegen acne
Tips tegen acne | Vital Acne Instituut