Voedsel
intolerantie test

Voedselintolerantie test

We testen verschillende voedingstoffen om erachter te komen waar je gevoelig voor bent. Deze voedingstoffen laat je weg uit je voedingspatroon. We meten reacties door een energiepunt te zoeken op de meridianen – ook wel energiebanen genoemd – in de palm van je hand of naast de vingernagel.

Geavanceerde apparatuur

Met onze geavanceerde apparatuur krijgen we inzicht in hoe jouw huid reageert op bepaalde voedingstoffen. We zijn in staat 117 verschillende soorten voedingstoffen te meten. Al na zeer korte tijd weet jij exact waar je gevoelig voor bent.

Een persoonlijk advies

Na de test bespreken we de uitkomst en stellen we een advies op voor de komende periode. Zo weet jij precies wat je te wachten staat. De voedselintolerantie test is de eerste stap naar een schone, stralende huid.

Wat is voedselintolerantie precies?

Voedselintolerantie is iets anders dan een voedselallergie. Bij een allergie is namelijk je afweersysteem ‘in de war’ en reageert het op één of meerdere stoffen in voeding. Je afweersysteem denkt dat het voedingsmiddel een schadelijke stof is en maakt antistoffen aan. De eerstvolgende keer dat je die stoffen weer tot je neemt, ontstaat er een allergische reactie.

Bij een voedselintolerantie speelt je afweersysteem geen rol. Je lichaam reageert op bepaalde bestanddelen die in voedingstoffen zitten. Die bestanddelen kunnen niet opgenomen of verteerd worden door je lichaam. Hierdoor krijg je last van bepaalde klachten. Eén van die klachten kan een onzuivere huid zijn.

“Keep your food, skin and thoughts clean.”

De voedselintolerantie test

Om erachter te komen waar jij intolerant voor bent doen we een voedselintolerantie test. In onze salon hebben wij de juiste, geavanceerde apparatuur. Hiermee kunnen we tot 117 soorten voedingsstoffen meten. Je hoeft vervolgens geen weken te wachten op de uitslag. Nee, binnen een half uur weet jij tot in detail voor welke voedingstoffen je gevoelig bent.

We bespreken de uitslag met je en stellen een persoonlijk plan op. De komende periode ga je de voedingstoffen waar je gevoelig voor bent vermijden. Daarbij krijg je een ontgiftingskuur. Hiermee worden alle afvalstoffen die nog in je lichaam zitten verwijderd. De kuur duurt in totaal 7 weken (51 dagen). Hiermee reinigen en remineraliseren we je lichaam en wordt het evenwicht herstelt.

Stappenplan

Intolerantie test
Lees meer Lees minder

Bij de test meten we 117 voedingstoffen en komen we er binnen een half uur achter voor welke stoffen je intolerant bent.

Persoonlijk advies
Lees meer Lees minder

We stellen een persoonlijk advies op welke voedingstoffen je de komende periode gaat vermijden.

Detox kuur
Lees meer Lees minder

Een detox kuur bestaat uit een zeewierkuur met een drievoudige werking: reinigen, remineraliseren en het herstellen van het evenwicht.

Vervolg van de behandeling
Lees meer Lees minder

Afhankelijk van het soort huidprobleem dat je hebt volgen er een aantal huidbehandelingen bij ons in de salon.

Wat komt er na de voedselintolerantie test?

Afhankelijk van jouw huidprobleem krijg je een aantal behandelingen bij ons in de salon. Deze hebben we besproken bij het intakegesprek. Onze acnetherapeut focust zich op jouw huid, verwijdert onzuiverheden en maakt je huid acnevrij. Ook krijg je een aantal paramedische producten mee naar huis en voorzien we je van tips om jouw huid stralend te houden.

Wij zijn Vital Acne Instituut. Al meer dan 40 jaar richten wij ons op huidproblemen als acne, rosacea, anti aging, littekens en voedselintolerantie. We pakken niet alleen de buitenkant aan, maar richten ons ook op de binnenkant van het lichaam. Het is ons doel om jou met een lach op je gezicht naar huis te zien gaan.

” Vóór Vital, struggelde ik veel met acne. ik probeerde van alles, maar het bleef terugkomen. Bij Vital ging het verder dan alleen een behandeling. Door te testen op mijn intoleranties, fijne producten en de geweldige behandelingen, heb ik mijn huid eindelijk onder controle! Ik ben Vital eeuwig dankbaar! “

- Jacinta

‘Mijn huid is ontzettend opgeknapt sinds ik bij Vital kom.’’

- Tim

Plan een gesprek in

Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek met ons in. We helpen je graag.

  Download gratis 10 tips tegen acne
  Tips tegen acne | Vital Acne Instituut

   We zijn gewoon open!

   Met in acht neming van alle maatregelen, zijn wij gewoon voor u geopend en bewaken we hierin ieders veiligheid.
   Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.